Я міг би здатись І не побачити очей твоїх. Я міг би здатись, Стікати кров'ю, коли падає сніг Я міг би втекти І не почути ніколи твій сміх. Я міг би втекти, Лейкопластир із серця до ніг. Я міг би розбитись, Чи палити мости. Міг залишитись, Міг себе вберегти. Та я не можу... Не можу побачити сни. В моєму мозку корднони війни. Серцем пливуть червоні човни, Старі історії, смак давнини... Я міг би здатись, Міг би втекти. Я міг би розбитись, Міг себе вберегти. Та я не можу... Не можу так просто піти Зі світу, в якому існуєш ти... 22.01.20 ©Стася (Максим Стаськів) (Maksym Staskiv)
ID: 868270 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 16.03.2020 20:56:02 © дата внесення змiн: 16.03.2020 20:56:02 автор: Моряк
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie