Лелекою, полину у свій рай
Туди , де медами пахнуть сади.
Tа , вдихну у небо місяць май
І сонечком засію квіти весни.
Замилуюсь зіллям польовим
І сплету віночок на коси.
Заспіваю, пісню голосом дзвінким
Заграють на струнах верболози.
Тут Клен до берізки усміхнувся
Дарує радість небо пречисте.
У святковий наряд одягнувся
Весна , шумить зеленим листям.
Я , біжу у трави запашні
Де забіліли ромашки білі.
О, яка божа краса навесні?!
Як у гаю, щебечуть пташки милі.
В надії ,квітне... буяє, весна
Наливає , плід і хочеться жить
У мріях , загадує бажання душа
Вдихає у щастя ,у чарівну мить.
М ЧАЙКІВЧАНКА