Миємо руки, чистимо душі, до Отця Небесного
прибігаємо - прощення гріхів благаємо. " Змилуйся над нами,
захисти від ворогів видимих і невидимих, вгамуй духовний
голод, що спричиняє ізоляція, ізоляція одних від одних і від
тебе, Боже наш".
Вірус страху від незнання правди, вірус беззаконня,
безчестя, грошолюбства, продажництва, зради, зневіри надів
корону. Світ його коронував і нам як царя подарував. Та не наш
то цар. Наш Цар - Ісус Христос, що на небеснім престолі сидить
і вдруге прийде на цю землю вже як Суддя, щоб судити живих
і мертвих і тоді уже його Царству не буде кінця. А поки готує-
мося. Чуваймося, бо коли кінець цього світу буде ніхто не знає,
лише один Бог, благий і праведний, що за добро нагороджує,
а за зло карає. Хто цього не знає?
Час посту. Час призадуми. Час пошуку себе і час по-
вернення як блудного сина до свого Отця Небесного.
Тож, служімо один одному в любові і милосерді і пок-
лоняймося Богу в дусі і правді, бо Йому належить вся честь і
слава навіки віків. Амінь.
" Усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших -
ви мені зробили" ( Мт. 25.45).