Цей світ є світом шахраїв, ґвалтівників, убивць.
У цьому світі ті, хто має дбати й захищати,
Є джерелом всіх лих. У світі тих, хто загубив
Любов, є сенс лише в одному: їй людей навчати.
Цей світ є світом лиходіїв та нещасних жертв.
З життя в життя вони лише міняються місцями.
Закони карми. Колесо сансари. І уже
Створили люди багатьма минулими життями
Теперішні сюжети всіх подій. В сюжетах цих
Є тільки дві логічні та закономірні ролі.
Сюжетів з лиходіями і жертвами творці —
Ми. Тільки ми самі є ковалі своєї долі.
Із цього зачарованого кола є один
Єдиний вихід. Вихід цей — любов. І що це значить?
Що я щасливий щастям інших, а від їх біди
Страждаю, як від власної. Любов. Любов не бачить
Різниці в цінності свойого щастя й щастя тих,
Хто є навколо неї. Скрізь. І близько. І далеко.
Лише любов, яка є вищий ступень доброти,
Те коло зачароване рве. Назавжди і легко.
09.03.2020, Чернігів