Наше кохання, це є справжнє небо,
В якому швидко летимо.
Коли в відносинах , та у довірі,
У літаку із назвою - "любов"..
Зробив ти зліт - вона поки слаба.
Тендітна як ці хмари так легка.
Поки вона розвага, чи ще забава
До тебе.
Дотепна, розважальна та проста.
Але вже далі у польоті
Любов робить - дива
Тоді ми справжні є пілоти
Нового, завжди - літака.
Керуємо літак уважно,
Бо бережемо ми життя.
Сміливо та відважно.
Бо тільки до пуття.
Приводять завжди наші мандри.
Бо це є справжній наш політ,
Боятися його не варто.
Бо кращій ти - пілот.
Бо добре знаєш свою справу
Небесних рухів. добрих дій.
Любов вона не є забава.
Ти тільки в неї - вір.