Сьогодні, у весняне свято,
Радісний щасливий день.
Зичу щастя Вам багато,
Щоб воно було щодень.
Хай доля буде прихильна,
Дарує Вам тільки добро.
Щоб до зла не була схильна
І усе лихо мимо Вас йшло.
Серцем на коліна стану,
Бога щиро попрошу:
-Дай мир в кожну родину,
Зупини прокляту війну.
Осуши матерів сльози.
Нехай зрадіє дитя,
Що минули війни грози,
І воно не втратить життя...
Я миру усім нам бажаю,
За це келих підніму...
Другим жінок привітаю:
-Я Вас
ПОВАЖАЮ!
ШАНУЮ!
ЛЮБЛЮ!
Хай радісним буде свято,
Радість лице осяває.
Троянд у вазах багато.
В келиху шампанське грає.
ВІТАЮ!!!