Запроси мене у весну
О, запроси мене у весну!
Де ніжний цвіт на черемшині.
А вишня, розплела свою косу
Щебече соловей на калині.
Веди, мене у казковий рай
Де сяє сонечко золоте
І усміхається небокрай
Все буяє, квітне і цвіте.
Подаруй ,квіти польові
Білі ромашки у полі.
I щасливі сонячні дні
Сплети, їх віночком для долі.
Ти , намалюй на небі зорі
Щоб осяяли ніч як білий день.
І засій, щастя для долі
Збирати ,цвіт зі зоряних жмень.
Я ,вдихну у квітучу красу...
Послухаю, як водограй дзвенить.
Спогад, поверне у мою весну
Моєї юності, прекрасну мить.
O ,запроси мене у весну !
там де райдужні світанки.
А зозуля ,закує ку, ку ку ...
Жайвір ,заспіває: "Доброго ранку!"
М .ЧАЙКІВЧАНКА.