Буває, інколи, нам просто хочеться любові,
Буває, інколи, нам просто хочеться добра,
І ми вночі крізь дощ, крізь сніг іти готові,
Щоб хоч на мить відчути доторки тепла.
Нам цього хочеться, бо ми живі істоти,
Нам завжди хочеться взаємних почуттів,
Буває, інколи, нам просто хочеться турботи,
Таких простих: "все буде добре" кілька слів...
Буває, інколи, нам просто хочеться краплинку
Чиєїсь віри в наші сили, просто в нас,
Буває, хочеться зустрітись на хвилинку
Зустрітись з тим, з ким розділяє відстань...час...
І ми за обрій, часом, пішки йти готові,
І не важливо: сніг чи дощ, тайфун, імла...
Тому, що інколи, нам просто хочеться любові,
Тому, що інколи, нам просто хочеться тепла...
***