Яка весна! Цiлюще тепле свiтло нам ранок березневий налива. В садку вже синi пролiски розквiтли, зеленим чубом виткнулась трава. Бруньки вербовi - котики пухнастi - димчасте демонструють всiм вбрання. Втрачаючи свiдомостi вiд щастя, цвiрiнькають горобчики зрання... Вже дуже скоро встелять землю талу смарагдово-зеленi килими... Зима зiйшлаi зi свого п'єдесталу. Iде весна... I сьомий рiк вiйни.
ID: 867076 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 06.03.2020 13:22:17 © дата внесення змiн: 06.03.2020 13:22:17 автор: Денисова Елена
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie