СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелочці) Я - В ТРІЙЦІ, МАМО
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується світлій пам’яті Святій, Дорогій Мамочці (Нелечці)
Рогулі Ангеліні Михайлівні
Я – В ТРІЙЦІ, МАМО
В Святій Я – Трійці, Мамо,
Вона також – в Мені.
Зутрінемося в храмі,
Як буду Я в Вогні.
Святим Вогнем омиюсь,
В Верховній Раді скоро.
Тож світу Я відкриюсь
Й почнеться непокора.
Моїм словам зневіра.
А це хула – велика.
І скажуть: – це офіра,
Яка прийшла від лиха.
А більшісь гляне боком,
Бо – це не християни
І всі вони – не з Богом.
Узрять усе кияни.
Страшна біда гряде,
Бо зло все пропаде!
Сім діб у небі буде хрест!
Сім діб для покаяння дам!
Миряни, Мій останній – жест!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
04.03.2020 р.
Написано ранком – 04:15
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)