СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Дорогій, Святій Трійці Я – З ВАМИ ТРІЙЦЕ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Дорогій, Святій Трійці
Я – З ВАМИ ТРІЙЦЕ
Я завжди Трійце – з Вами.
Ви повсякчас – в Мені.
Хоч зараз Я без Мами
І серце – в пломені.
Я – з Батьком й рідним Братом,
Тож легко – на душі.
Моя Вкраїна – хата
Й зі Мною Божа Мати.
Яка Мене вела,
Дорогою життя.
До Трійці довела,
Бо Боже – покриття.
Отець і Брат – зі Мною.
Я також – вічно з Ними.
Зутрінусь Я весною
Й омиюся Святими.
Отця зберу врожай.
А зло Мені – не жаль.
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
04.03.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)