Сьогодні весна, разом з березнем в танці кружляє, красива вона, енергійна, струнка, запальна, милуюсь з вікна, навкруги стрімко все оживає, це вже не дивина, добрий ранок, - красуня весна! Сумна сторона, проявляється хочеш, - не треба, в країні війна, гіркі втрати, - велика ціна, а чия в цім вина, що немає в нас мирного неба, з часом всі імена, оприлюднить зима, чи весна… Чекає зерна, родюча земля наша рідна, віддячить сповна, батьківщина це чи чужина, душі глибина, добротою всім нам необхідна, забриніла струна, добрий ранок, - чаклунка весна!
ID:
866537
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 01.03.2020 07:24:11
© дата внесення змiн: 01.03.2020 07:24:11
автор: Олег Князь
Вкажіть причину вашої скарги
|