Кожен настрій випадково,
Може стати винятковим...
Коли тебе кличе - Зоря.
Коли твоя Душа - чиста !
Бо завтра прийде - Весна!
Добра, ніжна, ясна...
І, як тої Весні вдалося,
Мати духмяне молоде волосся,
З трав, садів,та гарних квітів,
А може Весна, ще добрий вчитель?
По предмету , як любити Життя,
Іншої вчительки такої немає.
В мене.
Так, є інші пори року,
Але Весна ненароком,
Будить, торсає, штовхає.
В себе знову закохає...
Бо добрий настрій випадково.
Може стати винятковим!
Коли покликала тебе, твоя - Весна.
Ось прокинувся зранку.
Ти...
А навколо одна - дивина!