Ми сірі, запилені часом камені,
З вершини високої вітром звалені.
Втоптані, биті, війною створені,
Вічно забуті і відсторонені.
Скалкою сонця зігріті і скалами -
Схилені болем на груди Танталові.
Грозою омиті, грозою пахнемо,
В небо пожбурені, - спинені птахою.
Мертві, забуті, як місяць надщерблені,
Тріскаєм, сиплемо, сунемось щебнем.
Звуком пустим нагороджені прірвою, -
Меншим із меншої, більшою мірою.
Ми не хворіємо правдою, вірою,
Тільки з падінням осяяні іскрою.
Камені бога, -
Ми.