Навколо : сніг,вітер,завірюха
Не буде більше радості життя
Пропало все:і мрії,і бажання
І тільки холод,темнота
Навколо - вічна мерзлота
Не буде тут ні луків зелених,
Ні тихих дум,пропавших в небуттях
Тут тільки місяць - забуття
Пропало все: і щастя,і страждання
Невпинним виром у нове життя
Ми поринаєм,забувши про найкраще
Що нам залишила рідна сторона
Пропало все: і лани,і гаї,і милий берег рідного Дністра
А разом з ними й ми - найперші з могеланів,відкривші радість свого буття