Twinkle, twinkle, little star...
R. Stevenson
Гори, гори, зоря моя.
Не загасай. Як хочу я,
Щоб діамантом в вишині
Завжди сіяла ти мені.
Коли світило денне згасне,
Твій промінь ніжний і прекрасний
Проллється на нічні поля,
Гори, сіяй зоря моя.
І то́му, хто у тьмі блукає,
Хто заблудився і не знає
Дорогу я́к свою знайти -
Світи, зоря моя, світи.
З небес нічних в моє віконце,
Ти заглядаєш доки сонце
Над тихим світом не зійде
І день на землю приведе.
Як мандрівник, в безсонній но́чі,
До тебе повертаю очі,
Хоча й не знаю я хто ти,
Але світи мені, світи.