Я розмалюю зорі на твоїм вікні
Я розмалюю зорі на твоїм вікні,
Де будуть наші візерунки долі...
Я розмалюю зорі на твоїм вікні,
В яких ти будеш бачить мої очі...
Ти будеш бачить там завжди́ мене,
А я буду за́вжди тебе пам'ятати,
Ти будеш бачить там завжди́ мене,
А я буду за́вжди тобі всміхатись.
Я розмалюю зорі на твоїм вікні,
Де будуть наші силуети долі,
Я розмалюю зорі на твоїм вікні,
В яких ти будеш бачить мої очі...
Ми будемо блукать по зорях,
Ми будем шукати в них шлях
Й нарешті зустрінемося двоє
У зоряній ночі хоч ще один раз.