Я хотіла б тобі розказати,
Що значить для мене ця дата:
Три роки тому я у іншій машині,
Нас двоє разом, ми ні в чому не винні.
Я в Інтернеті ночами блукаю до ранку,
І з дому так само тікаю іще до сніданку,
Ламаю щодень собі мізки думками по колу,
Коли мене інша людина підвозить до дому.
Мені дуже личать ті шмотки з чужого плеча,
І дуже хотіла для тебе я стати близька,
І щоб переплетені пальці двох рук,
І щоб ти дозволив тебе називати мій друг.
Щоб дізнатись, які в тебе шрами,
Щоб із тобою гуляти дворами,
Щоб сісти хоч ще раз тобі на коліна,
Щоб знову почути, що я ні у чому не винна!
Щоб знову дозволив сідати в авто за кермо,
Щоб ти наливав у два келихи наші вино,
Щоб сам обіймав, цілував, як уперше, у скроню,
І щоб відчувала у пальцях твою я долоню.
Щоб ще жартував про шорти-труси і кросівки,
А справа сиджу я –доповненням до автівки,
Щоб знову писати по Вайберу о шостій ранку,
І знати, що ти всі пробачиш мої забаганки.
Наші лікті лежать на торпедо і поряд,
Я дивлюся на тебе без звуку, але твої губи говорять.
Три роки минуло від тої останньої дати,
Коли від земного життя я взяла забагато.
Сьогодні я вперше бачу тебе без одягу,
І мовби прикута на коліях перед швидкісним потягом.
Ми двоє сідаєм на березі тої ріки,
Що назавжди звела твої і мої шляхи.
Краплини води збігають по твому лицю,
Лише розумію, що маю завжди пам’ятати хвилину я цю.
Не тіло твоє, а зараз ти весь оголився,
Я так щаслива від того, що ти залишився.
Не знаю, чи вперше тебе бачу я, чи востаннє,
Але то було єдине моє бажання.
Хотіла б з тобою я поряд завжди...
Ти взяв за плече і повільно повів до води.
ID:
847771
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 10.09.2019 20:21:18
© дата внесення змiн: 10.09.2019 20:21:18
автор: Маргарита Мельничук
Вкажіть причину вашої скарги
|