Криє заходом сонця опівночі.
Артрит, аритмія, інсульт.
Кома - це близько до крапки.
Майже повністю залежить від випадку.
Щось, комусь і тиша.
Лише потім стане наперекір.
Відкриє очі й не побачить.
Збере речі, подаровані на згадку.
Сховає у бабусину скриню від чужих звичок.
Не обертайся на перехресті доріг.
Минуле не допоможе.
Заколише втомлені речення.
Втече від зливи в прозорості стрілок годинника.
Криє заходом сонця опівночі.