Кровавим мороком сповита вся українська земля.
В годину чорну зрадники мозок точать, неначе тля.
Кому потрібна ця братовбивча, ненаситна війна,
Вписавши свинцем на віки полеглих синів імена.
Зневажена і зраджена ктистами наша країна.
У пам*яті правда Майдану. Всюди зрада понині.
Гнітить звіряче зло гідність людську до рабської долі.
Калічать, труять, знищують народ ці жадібні тролі.
На поверхні ( із врахуванням псевдоніму атворського) наче щось фентезійне... Але якщо копнути глибше -відкривається багатошаровість твору... Далі у нарисі: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=824244