"SOS"-Азовське море передає бій Абордаж,
Ворог ,протаранив ,атакував три кораблі...
Обстріляв ,судно і взяв у полон екіпаж
буде оголошено воєнний стан у ці дні.
Розрісся конфлікт у вічну війну за "Кримнаш"
у пеклі,від знущань немає кінця і краю
їх оточили, де є коридор у пасаж?..
Хто зупинить війну і наглу ординську стаю?...
На Донбасі,йде не оголошена війна..
і який зроблять,хід, шах і мат тузи і вальти?
Від неочікуваних подій болить голова,
Чекаєм. Яке рішення приймуть мужі і чини.
М.ЧАЙКІВЧАНКА.
В томук-то і справа, що бою як такого не було....наші просто пропливали, а угро-фінські мокші улусу московія напали((...наші, щоб не загострювати конфлікт, навіть не чинили опору....але угро-фінські фашисте все одно відкрили вогонь.....