За всі свої невдачі й перемоги
Я дякую Тобі,
За те,що Ти навчив мене
Їх розуміти,
За сльози радості
І за полину мить,
За те,що я обожнюю
Сьогодні жити.
За всі свої буденні дні
Й свята,
За те,що не ходжу я по землі,
Але літаю,
Я дякую Тобі за те, що Ти
У мене є,
Я щастя більшого,в житті своїм,
Не знаю.
За посмішку щоденну
На вустах,
І за підтримку щиру
В кожнім починанні,
За сльози радості
І трепет на душі,
І за політ душі
У цім простім признанні.