Були часи…
Були часи. Були ми всі єдині
І розуміли де добро,де зло
Імперія розпалась і по Україні
Безладом,хаосом,війною понесло.
Народ як риба у лапах спрутів б’ється
Затиснутий в лещата бідноти
Знову бандит до влади рветься
І шаленіють на екрані всі його хорти.
Крим і Донбас віддали на поталу
Московським псам,відкрили західні світи
А щось змінилось? Як і раніше бідували
Так і тепер. Куди вже далі йти.
Одні і ті ж на владному олімпі
Брехливі обіцянки, заклики пусті
Сидять в окопах синочки наші рідні
Ми молимось щоб Бог їх захистив.
Немає меж ні підлості ні зраді
Вона чи він-знайомий трафарет
Коли прийде кінець олігархічній владі
І хто нас поведе вперед.
Як завжди куплять вибори за копійки і гречку
Барани втюхають своїх
І Україну,знедолену овечку
Зґвалтують на виду у всіх.
19.11.2018