БОРИСЬ ЗА СВОЮ ВОЛЮ
О ,Скажи, мені люба сестро і милий брате?!
І де ж на світі, нині є -та істина свята?
І чому в чорній хустині Україна мати?
І на очах ,у неї блистить гірка сльоза.
Б'ють, катують, кидають за грати патріота,
Невинних,ставлять на лютий мороз на коліна,
Не знаєш, де свій , чужий... панує ''п'ята рота'',
Зрадники, стріляють з- за кущів у спину -сину.
Повстань, Україно -годі спати в теплій хаті!,
І давно ,вже треті півні заспівали ''Вставай''!
Вмирають, села.. нема кому землю орати!
Невидно ,просвітку ,добра... кінця, тому і край.
І в злиднях, людина не живе, а виживає...
Молитва, дає надію.... іти , дні за днями,
У казнокрадів і кровопивців меж немає...
І накопичують, нащадкам статки горами.
Москаль, забрав у лабети Крим, підпалив Донбас,
Горять, степи... міста села, навкруги руїни...
І хижа орда, веде п'ятий рік війну у нас,
Пам'ятай,- є два запеклі вороги бедуїни!.
Небесна сотня на вівтар кров свою пролила,
І тисячі віддали, життя за кращу долю,
Народе, пробудися від сну -бо ти є сила!
Не мовчи,і не терпи ,борись -за свою волю!
М ЧАЙКІВЧАНКА
Віра - це найвища цінність нороду. Народ, котрий покинув свою вір,у покидає свою душу.
На МАйдані народ вірив, а чини зрадили, бо вірили
в зраду народові і дбають про свої статки.