КЛЮЧ ВІД ЩАСТЯ
Я ,подарую тобі ключ від щастя...
відкривай двері у поетичний храм,
тут ангели божі малюють казку
рідна мова загоїть душу від ран.
Забудеш, про свої біди , печалі...
миле слово розвіє смуток журу,
і виростуть крила злетиш удалі-
і в блакитті побачиш божу красу.
Повір, у себе свої сили в життя!
впадеш, не стій на місці- піднімайся!
ніхто, крім тебе не збудує буття...
молись, щиро у гріхах своїх кайся!
І на перехресті тисячу шляхів
там ясно сонце сяє, світять зорі...
і почуєш ,пташки спів клич журавлів ,
на крилі злетиш в далі неозорі.
Є пора - для весни сіяти зерно,
літо паросток теплом зігріває...
осінь ,збирає з поля всяке добро-
а прийде, час листя в порух стирає.
Не бійся, праці сильних вітрів дощу!
бійсь, ходити манівцями без Бога...
пройдеш, через випробування в грозу,
розтане сніг для світлої дороги.
Нехай ідуть три подруги з тобою
Віра Надія і Любов у житті
Всевишній благословляє рукою
думай, твори досягти мрії свої.
М. ЧАЙКІВЧАНКА.