Кажуть всі, що Україна
Це степи, ліси, долини.
Що Вкраїну красить море,
Гай, ставки, Карпатські гори.
Все це так, це Україна,
Та не лиш оце єдине.
Бо у нас окрім природи
Є ще шахти і заводи.
Є космічні кораблі
Що літають від Землі.
А чи є у нас братерство,
і наука, і мистецтво?
Україну щоб сприйняти
Треба ум та розум мати.
Поважати всіх людей,
Що живуть в країні цей.
І вважать за нагороду
Благоденствіє народу,
Та робити все гуртом
Щоб не рюмсати потом.
28.03.2016