Припини ту війну, добрих справ волонтере!
Ти протягнеш її у тривалі рокИ...
У поклоні сльози - привідчинені двері,
А за ними - хрести... Нескінченні хрести.
Україну мою завзято й уміло розпняли,
Думалась "байка" давно... Ой давно...
Нам брехню у "позлітках" і "вішали" й "ляли",
Біль і сум... Це реальність! Як жаль - не кіно.
Припини ту війну, добрих справ волонтере,
Ти ж не маєш в душі ані тіні гріха.
Світ закрився. Лиш мітка чиясь на папері
В лоно пропасті націю нашу спиха
Та розплющуймо ж очі, розумнії люди,
Нас ведуть...( Та куди ?) Як сліпих кошенят,
Забиваючи дошки синам нашим в груди,
З правом тільки "Туди" і ніяк не "Назад"
Припини ту війну, добрих справ волонтере,
Твоя поміч-на руку паскудним жидам,
В них по пунктах - давно уже все на папері,
Де за кожний ми платим синівським життям