Всім митцям, початківців і великим талантам, які залишилися на задньому плані
Їхні вірші не були помічені ,
Десь сховані добре у темних архівах.
Тільки мрії в дарунок скалічені
І надії заховалися в зливах.
Він не писав би заради слави,
Вона не малювала б заради грошей,
Якби талант їх не топтали ногами,
А хоча б придивилися трошки .
Ти глянь навкруги - скільки митців
Сидять у офісах і чергують на касі.
З кишенями напханими сотнею папірців
Ловлять таксі на пустій автотрасі.
Ти глянь навкруги - скільки батьків
Обрізали крила юним талантам:
Хлопчина лиш намалювати хотів
Портрет на день народження тату.
Ти глянь навкруги - скільки незламних
Шедеври в убозтві створили темному .
Вони не попали в газети, реклами.
Здається, навіки в незнанні нікчемному.
Їхні вірші не були помічені .