Загуркотіло. В небі вертоліт
Летить над хатою, а в серці стільки болю...
Несе бійців скалічених війною,
Зі сходу до Дніпра,по далі з місця бою .
Я б стала сильною ,якби лише змогла
Серця людей закутала в любові ,
Прости нам Боже! Дай мені слова!
Щоб врозумити тих хто хоче крові .
Прости нам Боже ! Досить вже страждань.
Духів війни- закрий в скриню Пандори.
Немає сліз, загинули сини .
Вже все життя , ми будем жити в горі.