Важкі часи настали в Україні
На кожнім кроці паніка і страх
На Сході йде війна запекла
Заберає тисячі життів молодих солдатів
За що ж всі ці втрати, за що ця війна?
Політична атака, відповідь проста
Вона забрала не одне життя
Але всі вони залишуться в наших серцях
Герої не вмирають, скаже мале диття
Мамо наш тато на небі?
З Небесною сотнею?
Він не повернеться назад?
Хто поверне матерям їх синів?
Молодих ще зовсім юнних дітей
Вони піч-о-пліч разом воюють
Свободу і чисте небо нам здобудуть