Класична музика все ж надихає,
Несе в собі вона емоцій шквал.
Коли ти слухаєш її постійно,
То буря почуттів вбиває наповал.
Коли ти віддаєшся їй наповну
І відкидаєш з голови усі думки,
Тоді здається,що усе в житті синхронно,
І що живе малесенький музика десь в душі.
Бетховен,Бах,Шопен,
Чайковський,Моцарт чи Равель,
Усі вони створили чудо світу- свої мелодії..свої пісні.
Несуть вони в собі промінчик світла,
Щоби прекрасніше жилося нам усім.
Прислухайтесь до цих чарівних звуків,
До цього милозвучного потоку нот.
Ця музика іде синхронно з серця стуком,
В душі заповнює усі місця пустот.
І хай усі,хто каже,що класика-це старо
Подивиться у дзеркало й подумає
Чи щастя й світла у ньому не мало
І що йому взагалі музика дає!?