Я не є майстер слова чи пера,але все ж історію,яка тягнеться з серпня 2014 року,хоч якось, незграбно, таки змушена донести до людства...Одного серпневого дня вирішила я завітати до взуттєвого "бутіка",мені одразу впали в око симпатичні босоніжки,а симпатичність їхня полягала в мініатюрності розміру,тобто на мою 35 з копійками довжину ноги і на мій низький підйом-вони сіли ідеально...Але я пошкодувала на той момент 350 грн. за шкіру,хоча тепер жалкую.Я почала розмірковувати,що то вже кінець літа,не кожна нога влізе,бо дійсно надто вузький підйом,що на зиму їх заховають,а наступного літа я їх придбаю вже за знижкою,як на застарілу модель (логічно так би мало бути )Пролітає непомітно той рік,наступає літо і я чимчикую з надією знайти минулорічні босоніжки зі знижкою.Ура!!!!! Стоять!!!! Вони ріднесенькі!!!Хапаю,перевертаю і........обана, 600 грн!!!!!! Боюся уявити,які гримаси в той момент прошмигнули по моєму обличчі,ну дим із вух таки пішов.Я ледь опанувала своє невдоволення ситуацією,та з розпашілим лицем вилетіла з "бутіка".Минув ще рік ,я вже навчена досвідом зайшла із цікавості в той же магазин.І що ви думаєте?Стоять!В нових колекціях,з ціною поза 900 гривень.А найпарадоксальніше,що в них і вигляд то вже босоніжок" бувалих в бувальцях",в які намагалися втиснути вже десятки не завжди мініатюрних ніг.Явно розтягнута шкіра,однозначно правий демонстраційний босоніжок буде вже ширшим ніж захований у коробку лівий...Ось так і сунемо "босі" в Європу....Замість знижки на застарілу,та вже підтоптану пару,ми отримуєму втричі вищу ціну.А перед святами,коли в світі знижки ,а в нас навпаки ціни вгору,бо на тобі можна "наварити",ти ж не відмовишся від ковбаси на любиме олів"є.Ех,сумно.Ось розповідь добігла кінця,хоч на душі легше,та і людей розважу.
Таки розважили. Я вас, як дівчина дівчину, розумію. Теж, бувало, шкодувала, що одразу не придбала річ, а сподівалася, то на знижки, то на те, що знайду щось краще. Дурять нас в цих "бутіках", та й не тільки в них...