А знаєш, що тобі потрібно?
Повірити у себе.
Це спокою душі подібно,
Коли летиш як сокіл в небо..
І десь ось там за горизонтом
Ти відкриваєш новий світ.
Життя не стане діамантом,
Як не здійснúш ти свій політ.
Повір, що ти ще можеш жити
На радість людям і собі
Й не поспішай поворожити,
А будь на праведній землі.
Повір у те, що ти все можеш
І навіть більше ніж завжди,
І свою лінь ти переможеш,
Немов незламні поїзди...