Це єдина зустріч, де ми кохаємо.
Це єдине місце, де ми разом.
Не треба пояснень, без них знаємо,
Як зіграти мелодію ля-діезом.
Клавіши чорно-білого життя
Кричать, голосять про любов.
Я чую твоє серцебиття,
Я хочу більше старих розмов.
Відчуй же гомоніння на сонці.
Відчуй же красу восени.
Я не буду стояти в сторонці.
Я з тобою навіки віків.