В кожному місті трапляються люди ...
В кожному місті є місце де проходячи бачиш сміх
В кожному місті трапляються люди схожі на тебе
В кожному місті є місце де грають музиканти пісні
В кожному місті знайомляться люди ...
В кожному місті є місце де грають шахи наші діди
В кожному місті є мости де колоною їдуть потяги
В кожному місті є шлях де монохронно йдемо ми
В кожному місті розводяться люди ...
В кожному місті допускаються помилки живі душі
В кожному місті живуть не днем а одним зацілую
В кожному місті літаки звеличують земні острови
В кожному місті знайомляться люди ...
В кожному місті день почнеться рукостисканням
В кожному місті кохання почнеться з обіймання
В кожному місті крейдою хтось намалює почуття
В кожному місті палатимуть люди ...
На ліжку. У ванні. На тирсі. В Лівані. Дикі . Інакші
В кожному місті присутня якась доля нестачі вас
На коліях. У барі. На коні. В штанях. Милі. Цікаві
В кожному місті люди займуть диван ...
В кожному місті хтось завжди напише про смуток
В кожному місті хтось неодмінно зніме проститку
В кожному місті знову буде щось дивне захмарне
В кожному місті трапляються люди ...