Твої вуста – моє маленьке щастя.
З тобою легко. Ти моя печаль.
Побути разом може вже й не вдасться,
Хоч я люблю…тому без міру жаль.
Твої слова – хвилина насолоди.
З’являються й зникають в котрий раз.
Залишся. Я зовсім не проти,
Та мабуть навіть доля проти нас.
Твій погляд – дві краплини з моря.
Хвилюють душу, я на них молюсь
Тебе нема, моя частинка горя,
Та я на це чомусь зовсім не злюсь.