Багато різного народу
Живе по різних берегах
Одні шикарні – мають вроду
А інші схожі на невдах
Одні живуть і пестять тіло
То по під сонцем , то в тіні
А інші без перерв працюють
Щоб їсти було що в житті
Одні постійно б’ють поклони
А інші набивають пах
Одні палаци зводять і колони
А більшість «бляхою» свій криють дах
Одні постійно клянуть долю
За негаразди та печаль
А інші насолоджуються в волю
І не звертають на чужий чийсь жаль
Одні до Бога тягнуть руку
Вірніше ноги по землі
А інші бісяться від скупу
Вони в цім світі королі
Одні багаті …
Інші – ні …
Але навіщо це мені ?!
02,02,2003р.