До того йшло, або ж це долі знак -
Наснилась ти мені сьогодні.
Підкралася до серця тихо так,
Приклавши до чола мого вуста холодні.
Ти стала поруч і застигла,
Вдивляючись в безмежне і пусте,
А почуття, як вишня, що вже стигла,
Зірву назавжди чи нехай собі росте?
І не питай чи ти красива,
Облишимо слова нудні й буденні -
В твоїх очах казкових чарів сила,
А в серці лабіринт таємний.
Нехай росте та вишня стигла й соковита,
Твоя взяла! Мій лід вже потихеньку тане...
Я доторкнусь, а ти зникаэш в оксамиті,
Розплющив очі... вже настав світанок.