Твій дотик, твої вуста, твоя усмішка.
І все так дивно, неначе сон у ліжку.
Ти поряд, тепло твоє забираю.
Коли шепчеш - я у небо злітаю.
Твої очі, наповнені сумлінням.
Я бачу небо, яскраве сузір'я.
Ти немов закоханий, але сліпо.
Ти віриш у кохання, а я - в диво.
Я хочу в дитинство, а ти дорослий.
Я ще маленька, хоча ти вже рослий.
Я віритиму тобі, поки буду жити.
Я ніколи не зможу тебе розлюбити.
І хай птаха літає з іншим птахом,
Коли моя мрія упаде крахом.
Я буду усміхнена, буду щаслива.
Вже давно доросла, а ніби дитина.
І стає лячно мені від твоїх слів:
Ти був поруч, лише у моєму сні.
12.09.2014.