Все життя ми воюем за волю.
Все життя ми показуем норов.
Ми берем автомати і йдем воювати проти танків та липових героїв.
Україна трясеться від вибухів,
І щодня у нас день жалоби.
А депутати сидять і гроші здирають, ніби то на допомогу.
Матері вже не бачать від сліз.
Їх сини не вернуться до дому.
Москалям наплювати , бо хочуть вбивати і лишити без рідного дому.
Українці воюють за мир, тих людей , які проти , щоб їм помогали.
Ті люди кричать: ДНР наше все ,
А ви нас усіх повбивали !
Як жахливо , що хлопці вмирають , а їх смерть абсолютно даремна .
Це тому , що ні наші ні їхні , не можуть домовитись чемно.