ГІМН ПРАПОРУ
Є в різнобарвнім розмаїтті прапорів
щось притягаюче, пророче….
Горять вогнем серця мужів –
і кожен за свободу вмерти хоче
Однак, до волі не дійшли,
хоч нею марять і химерять,
Веселка в хмарі свідок всім,
що розпорядок тільки з неба.
А втім, розважно розсудім:
звідкіль у нас багато злості,
Нащо для всіх людських родів
потрібен прапор свій і мощі?
Ісус прийшов до всіх племен,
не бачив вищості ні в кому.
Сам показав, Своїм життям,
як жити нам у Божім домі…
Скільки народів перейшло,
яких героїв змарнували!
І не навчились ні про що –
крім сатанинських куцих правил.
Вихід 17:15