В солодкім димі та тумані
Усе довкола спить давно
Земля укрита білими одіялом
Неначе завжди так було
* * *
Земля краси чарівна,біла
Мов наречена і любима
Довкола холод і журба
Усе довкола спить, дріма
* * *
Моя зима,одна єдина
Усе вбирає як дитина
Чарує в мріях у серцях
Усім дарує казку благ
* * *
Краса землі мов квіти лілій
А сніг із неба білі крила
Усе довкола славить Бога
Не спить душа коли є холод