"Я на колінах стою пред тобою"
Знову всі рани
Кров'ю залиті,
Знов будуть шрами
Спогадом звиті.
Лякає лиш те,
Що війна буде вічна,
Що будеш вбивати
Мене ти довічно.
Я на колінах
Стою пред тобою,
Дістань білий прапор,
Опусти вже ти зброю.
Я б все віддав
За свою волю,
Так жаль що не можу
Змінити я долю.
А може мені
Той прапор підняти,
Почати у сторону твою кричати?
Та слух не дозволить твій
Крик мій почути,
І зір не дозволить
На мене взглянути.
Я так хотів - би
Жити у мирі,
Та до нього на жаль,
Незлічені милі.
Ти знай, я пройду '!'х,
Щоб там не було,
Крізь ріки, вогонь,
Вітри і гори,
Крізь сльози ,крики, біль і горе,
Ти лиш змахни прапором, доле.
Повірь, ми напишемо казку з тобою,
В якій ніколи не буде болю.
Я так надіюсь що бій цей
останній,
Знай, ТИ моє найбільше бажання!
Я на колінах стою пред тобою,
Дістань білий прапор,
Опусти вже ти зброю...