Броніслава Островська, Останній хвиль лазурних плач
Останній хвиль лазурних плач
На білих скелях гине...
Ти сум мій сонячний побач –
Візьми немов дитину!
Між кипарисів плющ в журбі,
Троянди вкрили стіни...
Я серце віддаю тобі –
В блакитні кинь глибини.
Bronisława Ostrowska
Ostatni modrej fali płacz...
Ostatni modrej fali płacz
Na białych skałach kona...
Słoneczną mą tęsknotę racz
Ty przyjąć w twe ramiona!
Pośród cyprysów bluszcz się pnie,
Róże na muru zrębie...
Serce me składam w dłonie twe -
W błękitną rzuć je głębię.