Україно!
Ти своєю землею життя нам дала.
Заквітчала
Своїми жнивами безкраї поля.
Надихала
На думи крилаті, й козацькі пісні,
Де б не був я , то завжди прокинусь на рідній землі!
Обійшов я..
Величні Карпати й Родючий Донецьк,
І знайшов там..
Чимало знайомих і рідних сердець,
І пройшовши..
Я села маленькі й великі міста,
Де б не був я,
Ти для мене назавжди кохана земля!