Коли найдеш ти ту єдину
яку кохаєш сильно ти
то думаєш про ту годину
Щоб з нею бути назавжди
Я перше думав:"Це дурниці,
Дівчат багато є у нас
таких як треба-одиниці"
Ось так я думав повсякчас
Та зустрів я ту єдину
До якої серце лине
Бо без неї воно гине
Лиш вона пожар зупине
Ми зустрілись випадково
Я спитав її ім'я:
"Я Христана"-все чудово
Зрозумів я:ти моя
Закохався я у неї
В її губи й очі ті
Без яких нема ідеї
Без яких я в самоті
Часто я кажу:кохаю
Їй подобаюся я
І про все я забуваю
Ти одна любов моя
В мене ти одна на світі
За якою лину я
Я попався в твої сіті
Хоч я бачив їх здаля