Золото осінньої любові
Тепле і чарівне водночас.
Золото осінньої любові
У життя буває тільки раз.
Золото осінньої любові
Долі дві з’єднало у одну,
Дні відразу стали кольорові
І так схожі чимось на весну!
Золото осінньої любові –
Почуттів забутих ніжний птах.
Золото осінньої любові –
Поцілунок теплий на вустах…