Я буду дякувати тобі
за те, що ти живеш в мені
даруватиму щастя собі
і тобі хвилини ліченні
Згадаю твої руки ласкаві
і очі щасливі та такі лукаві
твої солодкі губи на моєму тілі
і ті відчуття щасливі незрозумілі
я буду памятати оці теплі руки
і такі щасливі нестерпні муки
та пристрасть що нами керувала
такими відчуттями причарувала
ті ласкаві рухи, що окутували
так нас у думках заплутували
і те як ти мене спокусливо цілував
як красиво до себе прижимав
я буду памятати ті слова
і таку ж атмосферу, як лісова
Я буду писати про це і ночами
адже це не передати словами
як акуратно ти мене цілував
і так красиво гудзики розщібав
буду памятати до віку твої губи
які так красиво доводили до згуби!