Не замислюємось люди,
Що живемо в темноті,
Що як світить сонце людям,
Це є радість у житті.
Крутиться Земля тихенько,
Сонце гріє пів землі,
Але іншій є сумненько,
Бо при місячній зорі.
Так і серце наше лине
Крізь іньянівський значок,
Чи добро із горем прийде?
Що ж нам клюне на гачок?
А від нас лише залежить,
Обираймо лиш скоріше,
Поки інші не забрали,
Бо привласнять значно більше.
27.06.2012