Щось не спиться мені нині,
Може місяць освітив?
Наче ні. Зірки не винні
Що я каву щойно пив.
Ще й зробив міцну, гарячу,
Я хотів покуштувати,
Її перший раз я бачу,
А тепер не можу спати.
Ходжу в хаті як лелека,
Лиш віконце відчинив,
В хаті не зникала спека,
Та вікно я зачинив.
Дощ почався сильно литись,
У воді не хочу спати,
Став в вікно на дощ дивитись,
Захотілося дрімати.
Чув як він ще тихо лив,
Я тихесенько заснув,
Усі справи залишив,
Але істину збагнув.
Каву в вечір вже не п’ю,
Інколи лиш п’ю чаї,
Бо від чаю хоч засну,
А вони ще й помічні…
23.08.2010